Aanbieders geboortekaartjes

Hier vind je de diverse aanbieders voor geboortekaartjes:

Lief Leuk & Eigen geboortekaartjes

Lief Leuk & Eigen geboortekaartjes bestaat al 10 jaar en heeft een grote en diverse collectie geboortekaartjes. Alle geboortekaartjes zijn exclusief voor Lief Leuk & Eigen ontworpen. De site heeft een handige ‘editor’ waarmee de bezoeker direct zijn eigen teksten in de kaart kan aanpassen en zo zijn eigen geboortekaartjes kan maken. De eerste proefkaart is gratis, met kortingscode GRP01. Zo kan je thuis de kleuren goed beoordelen. Je kan kiezen uit 4 papiersoorten (Standaard eiglans, standaard mat, metallic en luxe linnen). De laatste 2 hebben een meerprijs. De stijlen geboortekaartjes van Lief Leuk en Eigen zijn: lief, hip, trendy, nostalgisch, vintage & stoer. Ontwerp op maat is mogelijk.


Geboortekaartjes van ZELF-kaartjes

Bij ZELF-kaartjes kan je helemaal je eigen geboortekaartjes ontwerpen. De hippe en originele (zeer uitgebreide) beeldbank van ZELF-kaartjes kan je combineren met eigen foto’s en zo je eigen kaart maken. Het leuke bij ZELF-kaartjes is de grote keus aan formaten. Zo kan je hier ook geboortekaartjes maken in de vorm van vierluiken en drieluiken. Er staan al genoeg voorbeelden op de site waarmee je direct aan de slag kan. Je eerste proefkaartje krijg je gratis met kortingscode GRP01. Er zijn 4 papiersoorten beschikbaar (Standaard eiglans, standaard mat, metallic en luxe linnen). De laatste 2 hebben een meerprijs. De stijl van je geboortekaartjes kan je bij ZELFkaartjes helemaal zelf bepalen. Ook leuk: de posters die je bij ZELFkaartjes.nl kan ontwerpen.


YoungArt Hippe geboortekaartjes

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je veel moet regelen. Eén van de leuke dingen is het uitzoeken van een geboortekaartje. Want als jullie kindje er is wil je dat natuurlijk aan iedereen laten weten. Bij YoungArt vind je hippe geboortekaartjes die je zelf online kunt maken. Een grote collectie hippe, stoere, lieve, trendy en vooral originele geboortekaartjes in een hele mooie kwaliteit. Bestel een gratis proefdruk op één van de vier stevige papiersoorten om jouw favoriete geboortekaartje thuis te voelen en te bekijken. Na de geboorte leveren we de geboortekaartjes snel. Bestel je op werkdagen voor 12.00 uur, dan sturen wij het pakket nog dezelfde dag naar je toe.

Bekijk de geboortekaartjes van YoungArt en bestel nu een gratis proefdruk met aktiecode GPK01.

 

Bloom09 geboortekaartjes

De geboortekaartjes van Bloom09 zijn stuk voor stuk bijzonder te noemen! Ze kenmerken zich door de frisse illustraties en bijzondere details in een soms wat dromerige setting. Echt iets voor jou? Via de online module op de website kun je de geboortekaartjes zelf opmaken met verschillende lettertypes en natuurlijk jullie eigen teksten. Met de actiecode GR012 bestel je vervolgens een gratis proefkaart op een van de 4 verschillende papiersoorten (standaard, glans, metalic, linnen).

Bloom09 staat gegarandeerd voor service en kwaliteit. Heb je vragen over de online module of wil je een geboortekaartje naar eigen wens aanpassen dan neem je contact op. Bij Bloom09 doen we nergens moeilijk over! Ow ja… Bestel je de geboortekaartjes voor 12.00 uur op werkdagen dan worden deze dezelfde dag nog verzonden.

 

Lieve kaarten | nostalgische geboortekaartjes

Bij Lieve kaarten vind je exclusieve geboortekaartjes met de mooiste illustraties. Kies eenvoudig je favoriete geboortekaartje uit een van de collecties. Zoals bijvoorbeeld de collectie Bloemen, Nostalgisch, Lief of Stoer.

Online maak je eenvoudig je eigen kaart op. Ook kun je een geboortekaartje naar wens aan laten passen. Kleine aanpassingen, zoals bijvoorbeeld de achtergrond van kleur veranderen, doet Lieve kaarten zelfs gratis voor je! Een mooi geboortekaartje naar wens, dat vind Lieve kaarten belangrijk!

Met kortingscode PRF01 vraag je gratis een eerste proefkaart aan.

Tsjip geboortekaartjes

Tsjip geboortekaartjes zijn lief en vrolijk, stoer en hip, maar bovenal is ieder kaartje met veel liefde gemaakt…

Heb je jouw droomkaartje gevonden? Dan kun je zelf heel gemakkelijk via de site de tekst, tekstkleur en lettertype aanpassen en gratis 2 proefkaartjes bestellen met de kortingscode: PRF01. Wil je liever hulp bij de opmaak van je kaartje of wil je het ontwerp op maat laten maken. Dat kan via onze Design Studio. Geef je wensen door en we gaan graag voor je aan de slag!

Handig! Bestel direct bijpassende adres-etiketten en kraamkaartjes de stijl van je geboortekaartje. Het is ook mogelijk het ontwerp van het kaartje op een canvas te laten printen. Een origineel en persoonlijk schilderij voor in de babykamer!

Je kindje is geboren en we begrijpen dat je dan eigenlijk niet kan wachten om dit blije nieuws aan te kondigen! Daarom worden de kaartjes bij bestelling voor 12.00 uur (op werkdagen) dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

———-

Nog meer geboortekaartjes spotten? Bekijk ook eens de site van Allenieuwegeboortekaartjes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>